3. helmikuuta 2016

The wind of change

Heeejsan allihopa!

Vuos alkanu mukavissa merkeissä ja todennäkösesti jatkuu myös :)


Tammikuussa mun tavotteena oli saada paino putoamaa noin 2kg ja puolessa välissä kuuta ku kävin puntarilla ni paino oli ku oliki pudonnu sen verran!
...Tosin voi olla et kerenny jo tulla taas takasin, heh.

Hienot retusoinnit, I know.

Toinen tavote mulla oli osallistuu Vegaanihaasteeseen ja se meni oikeestaa iha hyvin. Pysyin pääosin täysin vegaanises ruokavalios, mut maitotuotteiden (kuten juuston) kans en ollu loppuen lopuks niin tarkka. Täytyy kyl myöntää et olin tosi yllättyny miten hyviä esimerkiks täysin vegaaniset hampurilaiset on ja miten helposti monia ruoka-aineita voi korvata vegaanisil vaihtoehdoil. Niinpä täst kokeilust valastuneena aattelin pysyvästi vähentää lihansyöntiä ja jatkossaki kokeilla erilaisii vegaanisii vaihtoehtoi. :)


Täs kuus ois tarkotus liittyy UniSportille ja lisätä liikuntaa noin muutenki terveellisen ruokavalion ohella. Mitää varsinaista pudotustavotetta en oo vielä tälle kuulle päättäny mut oisha se jees jos sais vähintää saman verran pois ku viime kuus (;


Tulipa muuten käytyy myös pohjosis (Ylivieskas) kaveria moikkaamas ja Tukholmas tytsyjen kaa. Lisäks oon käyny Lahes tosi paljon sekä tuon 'joululoman' aikana että sen jälkee. 

Haalarimerkeistä loputki pääs tos viikko sitte koristamaa mun haalareita ja Lahti värityskirja, minkä sain joululahjaks on saanu myös aika paljon väriä pintaa. Ohessa kuva Lahen vanhasta linkkuassasta (kyllä, lahtelaisille bussi on linkku), joka sulki ovensa viime viikolla uuen matkakeskuksen valmistumisen myötä.
   

Koulu on lähteny taas täydel vauhil käyntii ja samoin velvollisuudet osakunnalla. Lisäks oon järjestämäs 15 muun valokuvaajan kans valokuvanäyttelyy, minkä avajaiset on jo ens viikol! Hurjaa!

Näyttely pidetää Espoossa Sellon kauppakeskuksessa ja se on kaikille avoin helmikuun loppuu saakka. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja meistä kuvaajista löytyy täältä:

Tervetuloa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti