1. tammikuuta 2016

New beginningsHei kaikki tutut ja tuntemattomat ja hyvää tätä vuotta!

Kukako mä oon? Nimi on Ria, oon 20v ja opiskelen tällä hetkellä Helsingin yliopistossa pohjoismaisia kieliä. Tämän ohella harrastan valokuvausta säännöllisen epäsäännöllisesti ja toimin Hämäläisosakunnalla virkailijana parissakin tehtävässä tämän vuoden ajan. :)

Halusin perustaa uuden blogin uuden elämän myötä jo elokuussa, kun muutin Helsinkiin, mutta en saanut aikaiseksi kaiken tohinan keskellä. Nyt olen kuitenkin päättänyt vihdoin aloittaa uuden, kevyemmän elämän (niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin näin vuoden alussa) ja totesin, että huonon itsekurini vuoksi olisi parempi jakaa edistymistäni ja lupauksiani hieman suuremmalle yleisölle. Tarkoituksenani on siis pudottaa heinäkuuhun mennessä noin 30 kiloa ja jatkaa painonpudotusta mahdollisesti vielä senkin jälkeen. Tässä vaiheessa tahdon huomauttaa, että teen tämän puhtaasti oman terveyteni ja itsetuntoni kohottamisen vuoksi.

Siispä! Koska oma motivaationi on ajoittain hyvin huono, toivoisin teiltä — rakkaat lukijat — että osoittaisitte jollakin tavalla (mm. kommenttien/tykkäysten muodossa), mikäli kannatatte päätöstäni ja haluatte olla osana auttamassa minua sen tavoittelussa. Myös kaikenlaisia kevyitä ja hyväksi todettuja (sekä ainakin semihalpoja) ruokareseptejä saa jakaa ja omasta puolestani lupaan kokeilla niitä tämän vuoden aikana!


Toivotaan, että tämä olisi vihdoinkin se kuuluisa onnistumisen vuosi :)Kiitos kaikille jo etukäteen ♥︎ 7 kommenttia:

 1. Hei hienoa murunen! <3 Tuen sua ihan 100% ja mullekki saa sitte jakaa kaikkia kivoja reseptejä ;D ja aion lukee blogia jatkossaki !

  VastaaPoista
 2. Hyvä Ria, pystyt varmasti saavuttamaan haluamasi! :)

  VastaaPoista
 3. Go Ria <3 Sä tulet niin onnistumaan!!! Tsemppiä tsemppiä ja onnea matkaan :) You are going to do it fabulously! Hengessä mukana <3

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista